' شاهین رحمانی' روز سه شنبه به ایرنا افزود: كنفدراسیون فوتبال آسیا برای كسب سهمیه حضور كشورها درلیگ قهرمانان قاره كهن، حداقل هایی از جمله تعداد باشگاه های شركت كننده و همچنین تعداد بازیهایی كه باشگاه های برتردر طول سال باید داشته باشند، تعیین كرده است كه در صورت رعایت این حداقل ها، این سهمیه برقرار خواهد ماند و حذف جام حذفی و یا لیگ های دیگر، اثری در كاهش این سهمیه نخواهند گذاشت.
وی ادامه داد: اصولا سهمیه ای كه به كشورها داده می شود، به رعایت ضوابط كنفدراسیون فوتبال آسیا برای حضور درلیگ قهرمانان برمی گردد؛ به عنوان نمونه، استرالیا از جمله كشورهایی است كه با وجود عدم برگزاری جام حذفی تعداد مشخصی تیم در لیگ قهرمانان آسیا دارد.
رحمانی درپاسخ به این سوال كه تصمیم فدراسیون فوتبال ایران و احتمال برگزار نشدن لیگ حذفی بخاطربازی های تیم ملی منطقی است؟، توضیح داد: به نظر من جدای از جایگاهم در كنفدراسیون فوتبال آسیا، برای برگزارنكردن مسابقات یك لیگ باید دلایل خیلی محكمی ارایه شود و آن دلایلی كه در ایران گفته شده برای حذف جام حذفی نمی تواند كافی باشد.
این كارشناس اضافه كرد: به اعتقاد من برای حل مشكل تیم ملی، حذف لیگ حذفی نمی تواند تنها راه حل باشد،بلكه شاید بتوان آن را آخرین راه حل دانست و اقدامات دیگری می تواند در این زمینه كارگشا باشد.
به عنوان مثال می توان جام حذفی را پس از دیگر لیگ ها برگزار كرد و مسابقات آخر را به جام حذفی اختصاص داد تا با بازی های تیم ملی تداخل پیدا نكند و یا اینكه از حضور بازیكنان ملی پوش در بازی های جام حذفی صرف نظر شود.
وی ادامه داد: 'كارلوس كی روش' هم زمانی كه در انگلیس بود، هیچگاه 'استیت كاپ' و 'چریتی كاپ' را حذف نكرد، بلكه تدابیری اندیشید كه از تداخل بازی های ملی و دیگر لیگ های آن كشور جلوگیری شود.
مسوولان فدراسیون فوتبال اخیرا اعلام كرده اند كه شاید رقابت های جام حذفی را بخاطر فشردگی مسابقات و درفشار قرارنگرفتن بازیكنان تیم ملی در سال جاری برگزار نكنند. یكی از سوالاتی كه دراین زمینه مطرح بود،این بود كه در صورت لغو این مسابقات یكی از سهمیه های ایران در لیگ قهرمانان اسیا كه به قهرمان لیگ حذفی اختصاص دارد، چه خواهد شد؟.
آساق ** 335 ** 1504